Sinds 2017

JBR Interim Executives zorgt voor een tijdelijke oplossing op hoog niveau.

JBR Interim Executives heeft een kernteam met zwaargewichten. Deze professionals beschikken allemaal over een sterk trackrecord als algemeen directeur. Ze hebben ervoor gekozen om als interim directeur te werken, omdat zij hun vak maken van het oplossen van problemen en het opruimen van operationele problematiek.

Als interim directeur hebben ze en houden ze een frisse blik. Ze hebben uw vragen al vaker meegemaakt en opgelost. Ze zitten niet vast in onwrikbare persoonlijke verhoudingen.

Voor u is het mogelijk om een interim directeur in te schakelen, voor het managen van uw veranderagenda bij crisissituaties, bedrijfsherstructureringen of simpelweg ter tijdelijke vervanging. We zorgen voor een juiste en snelle match. Daarbij is de ‘klik’ belangrijk, de ervaring en (sector)kennis, alsmede een eerste inzicht in de noodzakelijke veranderingen.

Onze interim directeur brengt de noodzakelijke verandering, relatieve rust en stabiliteit. Bepaalt prioriteiten en mobiliseert alle krachten om uw bedrijf binnen één jaar weer op de rails te krijgen.

 

JBR Interim Executives Harm Tunteler voor een achtergrond met vaag mensen
JBR Interim & Governance seleceert de juiste persoon voor interim management, mensen in gesprek in een ruimte, mannen en vrouwen

Voor welke bedrijven werken we?

We werken met name voor ondernemingen met een omzet van tientallen tot honderden miljoenen omzet en tientallen tot honderden medewerkers. De bedrijven zijn meestal in Nederland gevestigd en werken zowel nationaal en internationaal en zijn vooral actief in de sectorvelden waar JBR in is gespecialiseerd. Op een enkele uitzondering na, gaat het om commerciële activiteiten. Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn familiebedrijven en daarnaast PE partijen en holdings van internationale concerns. Onze opdrachtgevers zijn DGA’s, commissarissen, investeringsmanagers, beheerders van familie kapitaal.

De vraagstukken die deze opdrachtgevers ter tafel brengen, de zes problemen en opruimen van operationele problematiek, zijn soms sterk gerelateerd aan de rol van de opdrachtgevers.

Zoekt u als DGA hulp bij een noodzakelijke verandering, een tijdelijke collega of een tijdelijke manager bij een opvolging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Mensen maken het verschil.

We beschikken over een vast team van zorgvuldig geselecteerde mensen. De teamleden vullen elkaar aan met schaduwmanagement en als sparringpartner.
Het zijn ervaren CEO’s die gekozen hebben om hun vak te maken van het oplossen van problemen en het opruimen van operationele problematiek. Ze hebben hiervoor het juiste profiel en inmiddels allemaal succesvolle ervaring met de problemen.

Onze kracht, dat we naast en na het oplossen van het aan ons gegeven vraagstuk de onderneming extra meerwaarde meegeven.

JBR Interim Executives is onderdeel van het consultancybureau JBR. Voor meetings wordt gebruik gemaakt van het markante pand in Zeist. Als het nodig is, kunnen de consultants van JBR meedenken als er prangende vraagstukken zijn.

 

 

 

JBR Interim Executives Ed Flohr in een ruimte
JBR Interim Executives kantoor in Zeist

Kom een kop koffie drinken

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid van ons advies en een persoonlijke relatie. Daarom maken we graag een afspraak met u bij ons op kantoor. We maken gebruik van het prachtige pand in Zeist en de faciliteiten van JBR.

Wij kijken graag vrijblijvend met u mee.