Bij welke problemen kunnen we helpen?

Uw onderneming wordt geconfronteerd met problemen die maar niet opgelost worden. U bent ervan overtuigd dat het vinden van juiste oplossingen echt noodzakelijk is. Bovendien vraagt u zich af, of u het juiste management aan boord heeft om uit de impasse te geraken.

Het team van JBR Interim Executives bestaat uit door de wol geverfde CEO’s, die als interim directeur of interim manager hebben laten zien dat succesvol turnarounds te kunnen draaien en hiermee de gewenste verandering tot stand brengen.

De problemen waarbij het bedrijfsleven in diverse fasen van haar bestaan en die hardnekkig op te lossen zijn, laten zich indelen in zes categorieën. Wellicht herkent u één of meer van onderstaande problematieken die mogelijk bij u spelen.

Herkent u één of meer van deze problemen?

 • Een strategische verandering
 • Herstructurering
 • Fusie of integratie
 • Management of organisatieproblematiek
 • Een sterke groeifase
 • Opvolging, ontslag, transitie, fraude of wanbeheer

Het kan ook zijn dat er een opstapeling is van operationele problemen, die onoplosbaar lijken.

We gaan graag met u in gesprek als basis voor de oplossing.

 

JBR Interim Executives Bart Kroon mensen op de achtergrond in gesprek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt het contactformulier invullen of een verzoek tot terugbellen achterlaten.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

JBR Interim Executives Heske van Eyck van Heslinga voor gebouwen

Waarom kiest u voor ons?

U bent tot de conclusie gekomen dat u een Interim CEO gaat inzetten. Voor een noodzakelijke verandering, uit de hand gelopen operationele problemen of simpelweg ter tijdelijke vervanging.

Waarom is JBR Interim Executives dan de beste keuze?

 • JBR Interim Executives zijn bedreven leiders
 • We hebben een vast team en geen kaartenbak
 • We kennen ze goed en ze kennen elkaar
 • Het geheel is meer dan de som der delen
 • Een schaduwpartner staat wekelijks in contact, en is sparringpartner en natuurlijk klankbord
 • We werken vanuit een vanzelfsprekende vertrouwelijkheid.

Ten behoeve van de uitvoerende interim manager is de totale JBR organisatie, de denktank op het gebied van strategische en financiering vragen en gerelateerde sector vraagstukken.

 

Mensen maken het verschil.

We zijn een vast en hecht team van zorgvuldig geselecteerde mensen. De teamleden vullen elkaar aan met schaduwmanagement en als sparringpartner.
Alle zijn ervaren CEO’s die hebben gekozen om hun vak te maken van het oplossen van problemen en het opruimen van operationele problematiek. Ze hebben hiervoor het juiste profiel en inmiddels allemaal succesvolle ervaring met de problemen.

Onze kracht en aanpak is dat we daarbij vooral ook optimaal gebruik maken van de kennis en kunde die in het bedrijf aanwezig is. We zetten de mensen weer in hun kracht en halen de ogenschijnlijk verborgen ondernemersgeest weer naar boven.

Zodat na ons vertrek, het bedrijf het weer helemaal zelf kan en dat op een hoger niveau.

De ervaring leert dat buiten de aan ons opgedragen problematiek oplossen, wij onderweg altijd verbeterpunten vinden. Deze extra positieve bijdrage levert voor het bedrijf in de toekomst. Dit kunnen operationele verbeteringen zijn of kansen in de markt. Het is onze eer te na om tenminste één zo een punt te vinden. Dit noemen we Rise and Shine.

 

JBR Interim Executives Ed Flohr in een ruimte
JBR Interim Executives Harm Tunteler voor een achtergrond

Waarom zijn we zo effectief?

We hebben een vast team met ervaren mensen en de support van JBR. Als interim CEO  hebben we en houden we een frisse blik. We zijn geen onderdeel van het probleem en hebben dit soort vragen al vaker meegemaakt en opgelost. We zitten niet vast in onwrikbare persoonlijke verhoudingen.

‘Heilige huisjes’ gaan we niet uit de weg.

Het feit dat we weer weggaan is zelfs een voordeel. De organisatie beseft dat ze het ‘zelf’ moeten kunnen en dit biedt perspectief.

Noodzaak  maken wij  manifest en transparant, waarmee taken en doelstellingen helder worden en het resultaat behaald.

 

Voor welke ondernemingen werken we?

We werken met name voor ondernemingen met een omzet van tientallen tot honderden miljoenen omzet en tientallen tot honderden medewerkers. De bedrijven zijn meestal in Nederland gevestigd en werken zowel nationaal en internationaal en zijn vooral actief in de sectorvelden waar JBR in is gespecialiseerd. Op een enkele uitzondering na, werken wij voor commerciële bedrijven.

Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn familiebedrijven en daarnaast PE partijen en holdings van internationale concerns. Onze opdrachtgevers zijn DGA’s, commissarissen, investeringsmanagers, beheerders van familiekapitaal.
In de vraagstukken die onze opdrachtgevers ter tafel brengen, herkennen wij meestal één of meer, door ons benoemde, zes basisproblemen, dan wel een opstapeling van operationele problematiek.

Opdrachtgevers zoeken hulp in een fase van een noodzakelijke verandering.

 

JBR Interim Executives Bart van Nunen met mensen op de achtergrond
JBR Interim Executives kantoor in Zeist

Kom een kop koffie drinken

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid van ons advies en een persoonlijke relatie. Daarom maken we graag een afspraak met u bij ons op kantoor. We maken gebruik van het bijzondere pand in Zeist en de faciliteiten van JBR.

Wij kijken graag vrijblijvend met u mee.
Bel of mail ons gerust.