Evenement

Thema-avond – ‘Herstructurering in turbulente tijden’

Mandaat en JBR organiseerden op 29 maart de thema-avond in samenwerking met de IMRA Academy en het dagvoorzitterschap is in handen van Jos Arnoldussen.

Auteur: Harm Tunteler
JBR Interim Executives mandaat thema avond

Mandaat en JBR organiseerden op 29 maart de thema-avond in samenwerking met de IMRA Academy en het dagvoorzitterschap is in handen van Jos Arnoldussen.

Het was een zeer geslaagde avond. Niet alleen vanwege de vier sterke bijdrages, maar ook omdat we na zo lange tijd het gesprek weer met elkaar konden voeren!

Na het welkomstwoord van Jan Kalisvaart en de introducties door dagvoorzitter Jos Arnoldussen, beet Paul Vervoort de spits af en nam de zaal mee in het begrippenkader van herstructurering. Een zeer gestructureerd verhaal, over hoe je de verschillende fases waarin een onderneming zich kan bevinden, bespreekbaar kunt maken. Dit is zelfs voor de doorgewinterde restructuring professional een handige kapstok.

Na een korte break ging Christoph van Gampelaere in op een aantal tools die zeer goed toepasbaar zijn om een herstructurering te realiseren, inclusief het door hemzelf ontworpen VICARS-model.

Na een door Figi goed verzorgd ‘walking dinner’, was het woord aan Arnoud van der Linge met een aantal mooie praktijkvoorbeelden. Zijn krachtige manier van presenteren, in combinatie met de verschillende zienswijzen die werden belicht, maakte dat ook ‘after dinner’ van niemand de aandacht verslapte.

Het slotstuk van de avond was voor ‘mister WHOA’ Mark Mouthaan. In straf tempo behandelde Mark de basis van de WHOA om daarna in te zoomen op een aantal recente rechterlijke uitspraken, inclusief zijn visie daarop.

Nadat Harm Tunteler het formele deel had afgesloten en de sprekers had bedankt, was het tijd om na te praten. Uit alles bleek hoeveel we dit met zijn allen hebben gemist en hoe fijn het is dat we een thema-seminar weer kunnen organiseren.

Op naar de volgende!

Neem persoonlijk contact op met het team

Harm Tunteler
Managing Partner