Nieuws

Praat eens met een interim executive

Het kan het goed om van gedachten te wisselen met een onafhankelijke en betrouwbare interim executive. Iemand die gewend is aan onzekerheid en een goede gesprekspartner kan zijn.

Auteur: Harm Tunteler
JBR Interim Executives Harm Tunteler, Bart Kroon, Ed Flohr op kantoor in Zeist, witte bank en groot kunstwerk

Het kan het goed om van gedachten te wisselen met een onafhankelijke en betrouwbare interim executive.

 

Wij merken dat er veel gaande is bij bedrijven. De huidige situatie vraagt aandacht om te komen tot de juiste beslissingen.

Er zijn vraagstukken die u eindeloos doet wikken en wegen.

  • Is het nodig om aan het verdienmodel aan te passen of juist niet?
  • Zijn er afwegingen die de toekomst onzeker maken?
  • Stijgt of daalt het consumentenvertrouwen?
  • Wat doet de olieprijs?
  • Welke invloed heeft de Brexit?
  • Wanneer is er een vaccin en hoelang duurt de lockdown?

Veel bedrijven leunen zwaar op de overheidssteun en extra financiële ondersteuning van financiers. Dit is goed voor nu, maar geen oplossing voor de toekomst.

Cash is King – een wijs credo in tijden van crisis. Maar is er een crisis in de markt, waarin u geld verdiend? Sommige bedrijven draaien gelukkig goed momenteel.

Andere bedrijven helemaal niet. De horeca, festivals, bioscopen, schouwburgen en musea hebben het erg zwaar. Hun toeleveranciers maken ook lastige tijden mee.

 

Wat doet u?

  • Stelt u uw doelen naar beneden bij en wacht u af? Hoe langer u wacht, hoe minder de mogelijkheden er zijn voor een oplossing.
  • Of gaat u plannen maken om de mogelijkheden te vinden die bijdragen aan de continuïteit en winstgevendheid van uw bedrijf?

Wij worden vaak ingeschakeld als de mogelijkheden al beperkter worden en er een noodzaak is ontstaan voor veranderingen. De reden is vaak het niet meer kunnen nakomen van de convenanten, het interen op het eigen vermogen en een slecht vooruitzicht op de liquiditeitsbehoefte.

Laat het niet zover komen, wij gaan graag met u in gesprek om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u niet meer de volledige regie heeft. Wij kunnen u helpen de weg vooruit te plannen, goede ideeën te ontwikkelen en het punt op de horizon te zetten.

Wij kunnen u helpen focus terug te brengen en de druk van u en uw management wegnemen.

Maak een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze interim executives en laat u voorlichten. Wij maken tijd voor u vrij en kunnen u wellicht een breder perspectief laten zien.

Wij zijn doeners, hands on en helpen u en uw bedrijf. Wij maken graag tijd vrij om kennis te maken!

Neem persoonlijk contact op met het team

Harm Tunteler
Managing Partner