Nieuws

Jbr Interim Executives empowered het team met twee nieuwe interim directeuren

Heske van Eyck van Heslinga en Hans Reinigert verbinden zich aan JBR Interim Executives. Vanuit de interim praktijk van JBR worden zij tijdelijk ingezet als CEO, directeur en bestuurder, met name in trajecten waarbij er strategische en noodzakelijke veranderingen aan de orde zijn.

JBR Interim Executives Hans Reinigert en Heske van Eyck van Heslinga

Ze leggen uit waarom ze voor Jbr Interim Executives hebben gekozen.

 

Heske van Eyck van Heslinga: “Ik sluit aan bij JBR Interim Executives, omdat het gespecialiseerde mensen zijn. Daarnaast werk ik graag samen met professionele en bevlogen collega’s en met name ook de consultants van JBR, zodat we kennis kunnen bundelen.”

Hans Reinigert: “Ik ken JBR al langer. Ze hebben een goede reputatie en zijn gespecialiseerd in de sector Maritiem en Offshore, waar ook mijn roots liggen. Dit past bij mijn ervaring en kennis en ik sluit me daarom graag aan bij JBR Interim Executives, om in de breedte interim rollen te vervullen.

 

Harm Tunteler, Managing Director van JBR Interim Executives vult aan: “Ik ben bijzonder blij met de extra diversiteit in kennis. Het team bestaat uit zeer ervaren interim directeuren, die allen inzetbaar zijn voor de rollen waarvoor JBR wordt ingeschakeld. De sectoren waaruit ze voortkomen, passen bij de sectoren van JBR. Goed te noemen is dat de teamleden ook actief zijn binnen de sectoren van JBR. Deze kennisbundeling is inspirerend voor onze mensen en van waarde voor onze opdrachtgevers.”

 

Wat kunt u verwachten van een interim manager van JBR?

 

Een interim directeur van JBR Interim Executives helpt binnen 1 jaar om de continuïteit van uw familiebedrijf te borgen, bij opvolgingsproblematiek, bedrijfsovername, herfinanciering of andere veranderingsprocessen.

Hij of zij brengt rust en stabiliteit. Bepaalt prioriteiten. En mobiliseert alle krachten om uw bedrijf binnen 1 jaar weer op de rails te krijgen.

Onze interim CEO’s hebben een ruime ervaring als algemeen directeur (CEO).

Vaak ligt er al een goede strategie op tafel. De interim directeuren van JBR richten zich op de uitvoering van de strategie. Zodat de benodigde veranderingen zo snel en zo goed mogelijk worden doorgevoerd.

JBR Interim Executives werkt voor (grotere) familiebedrijven, private equity deelnemingen, kleinere beursfondsen of Nederlandse dochters van internationale holdings. Iedere interim directeur heeft een schaduwmanager in het team, die actief meedenkt.

JBR Interim Executives is onderdeel van het consultancybureau JBR. Voor meetings wordt gebruik gemaakt van het markante pand in Zeist. Als het nodig is denken ook de consultants van JBR mee bij vraagstukken.

Neem persoonlijk contact op met het team

Harm Tunteler
Managing Partner