Bart Kroon

Interim CEO

‘Executie van een nieuwe strategie wordt gedragen door de energie van de medewerkers die de moed hebben om de nieuwe strategie te omarmen.’

Bart is een bevlogen en intelligente Executive, gedreven door de ambitie een strategie of transformatie te laten slagen. Stevige achtergrond in food, agri en informatie technologie. Hij heeft internationale ervaring in zowel een corporate setting als een scale up omgeving. Zijn kracht is het vertalen van purpose en visie naar realiseerbare strategie en het inspireren van management en medewerkers voor de uitvoering ervan. Bart is conceptueel sterk in business modellen, pragmatische aanpak in realisatie. Hij schept duidelijkheid, brengt focus. 

Als Algemeen Manager is hij thuis in strategische transitie of her-oriëntatie, ook als CFO in turn around of herstructurering. Hij heeft een sterk functioneel track in finance, M&A, procurement/trading, technology sales.

Speciale ervaring met: Food & agri en informatie technologie, finance, M&A, procurement/trading, technology sales, strategische transitie en her-oriëntatie.